NLDoet

  vv Loenermark, Loenen
  16 februari 2024
  10:00 uur


  LOENEN – Voetbalvereniging Loenermark heeft zich aangemeld voor de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NL-Doet. Op zaterdag 16 maart wordt met zoveel mogelijk vrijwilligers het complex in het Lonapark voorjaarsklaar gemaakt.

  Gedurende het hele jaar zijn vele vrijwilligers druk om de boel te onderhouden en klaar te stomen voor trainingen, wedstrijden en andere activiteiten. De vrijwilligers doen het bijvoorbeeld omdat ze Loenermark een warm hart toedragen, om andere mensen te ontmoeten of omdat het gezonder, vrolijker en relaxter maakt. En dat wordt erg gewaardeerd.
  Door mee te doen aan NLdoet wil Loenermark leden, ouders van jeugdleden en niet-leden enthousiasmeren om een dag of dagdeel mee te komen helpen om de reguliere vrijwilligers wat te ontlasten. Voor iedereen, van jong tot oud, is er iets geschikts te doen. De activiteiten staan gepland van 10.00 tot 15.30 uur. Loenermark zorgt voor een broodje tussen de middag.
  Wie mee wil doen, kan zich vooraf aanmelden. Dit wordt zeer op prijs gesteld zodat de organisatie een beeld heeft van het aantal deelnemers. Dit kan via onderhoud@vvloenermark.nl of 06-51224565.