Winterwonderwandeling

  Start: plein Zandbergstraat, Doesburg
  20 januari 2024
  16:00 uur


  DOESBURG – Zaterdag 20 januari kunnen er verschillende speurtochten worden gelopen in en rond het centrum van Doesburg. De hele familie kan meedoen aan deze winterwonderwandeling, die wordt georganiseerd door Scouting Doesburg.

  Traditiegetrouw organiseert de winterkoningin weer het winterfeest. Voor een geslaagd winterfeest heeft zij vijf belangrijke dingen nodig: muziek, licht, warmte, versiering en gasten. Helaas is er van alles misgegaan, maar de uitnodigingen zijn de deur al uit. Alle families uit het hele koninkrijk zijn uitgenodigd. Maar waar zijn al haar vrienden die zouden helpen? En tot overmaat van ramp is de versiering die ze had gemaakt ook nog eens gestolen door het verschrikkelijke sneeuwmonster! Kou en Kleum zouden voor de warmte zorgen en Pling en Plong zorgen altijd voor de muziek, maar nu staat continu hetzelfde liedje op repeat. Glans en Glinster zorgen altijd voor het licht, maar de lampjes zijn nu nog uit. Iedereen kan de koningin helpen om haar vrienden terug te vinden en het feest te redden.
  Tussen 16.00 en 18.00 uur kan er gestart worden op het pleintje aan de Zandbergstraat, naast Fysio Kort. Tijdens elke tocht zijn er leuke en lekkere activiteiten te doen en verzamelen deelnemers één van de feestelementen. Na elke route kunnen zij stoppen of kiezen om ook nog één van de andere routes te lopen. Uiterlijk 18.30 uur is iedereen klaar, eerder stoppen kan altijd. Een zaklamp is handig. Aanmelden kan via scoutingdoesburg.nl/winter.

  isala@scoutingdoesburg.nl