Benefietconcert Gelderse Klarinetstudio

  Oude Jan, Velp
  22 december 2023
  19:15 uur


  VELP – Ruim dertig klarinettisten van de Gelderse Klarinetstudio spelen op vrijdag 22 december een benefietconcert in de Oude Jan te Velp. De opbrengst van dit kerstconcert is bestemd voor Musicians Without Borders.

  De klarinettisten staan onder leiding van Corien Hoepman en spelen in wisselende bezettingen kerstmuziek in verschillende stijlen. De leeftijd van de deelnemers varieert van 6 tot 80 jaar. Met hun muziek willen ze hun publiek niet alleen een fijn kerstgevoel geven, maar ook geld inzamelen voor de organisatie Musicians Without Borders. Dit is een internationale organisatie die de kracht van muziek inzet om etnische, religieuze en politieke verschillen te overbruggen en de wonden van oorlog en conflict te helen.
  Het concert begint om 19.15 uur, de deuren van de kerk openen om 18.45 uur. Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van de Oude Jan, die de kerk ter beschikking stellen. Het concert bijwonen is gratis, maar bezoekers kunnen een bijdrage leveren via de collecte of online fundraiser voor Musicians Without Borders.

  gelderse-klarinetstudio.nl