Winterfair

  Kasteel Rosendael, Rozendaal
  17 december 2023
  11:00 uur


  ROZENDAAL – Zaterdag 16 en zondag 17 december vormt Kasteel Rosendael in Rozendaal het decor van een sfeervolle winterfair. Het kasteel wordt mooi uitgelicht, er klinkt passende muziek en er zijn bijzondere activiteiten voor jong en oud.
  De organisatie belooft ‘een fair vol met de mooiste en lekkerste presentjes voor onder de kerstboom, alles met het thema van de winter met een knipoog naar de komende maanden en het voorjaar’. Denk aan sieraden, edelstenen en decoraties voor in huis. Een inpakservice maakt de cadeautjes nog mooier. Er zijn verse delicatessen verkrijgbaar, maar natuurlijk ook een glaasje glühwein. Kinderen kunnen creatief aan de slag. Bezoekers worden op het kasteel ontvangen door kasteeldames en -heren in kostuum. Het kasteel is in kerstsferen gehuld.
  De fair is zaterdag 16 en zondag 17 december tussen 11.00 en 17.00 uur. De fair is gratis te bezoeken, voor parkeren van de auto wordt een bijdrage gevraagd. Wie het kasteel wil bezoeken, dient vooraf een kaartje te kopen via glk.nl/rosendael. Park en kasteel zijn deze dagen tegen gereduceerd tarief op eigen gelegenheid te bezoeken. Het kasteel is geopend van 12.00 tot 17.00 uur en het park is tussen 11.00 en 16.00 uur toegankelijk.