Midwinterhoornwandeling

  Start: Hazenberg, Brummen
  10 december 2023
  09:30 uur


  BRUMMEN – Zondag 10 december staat voor de elfde keer de jaarlijkse Midwinterwandeling in Brummen op de planning. Dit organisatie van het evenement belooft ‘een gezellige wandeling voor jong en oud’.

  Het startpunt is aan de Hazenberg in Brummen, waar de bezoekers door elfjes verwelkomd worden. Starten kan tussen 9.30 en 13.30 uur. De wandelaars kunnen kiezen tussen routes van 5, 10 en 15 kilometer. Onderweg zijn er de klanken van de midwinterhoorns. Maar er zijn ook jachthoornblazers, een muziekgroepje en een verhalenverteller op de gezellige rustpunten, waar diverse lekkernijen te verkrijgen zijn. Voor de jongere wandelaars zijn er langs de route van 5 kilometer zoekopdrachten en vragen en gaat de terugweg met één van de drie paardentrams.
  De Midwinterwandeling in Brummen is een evenement dat niet alleen lopers uit de regio trekt, maar ook wandelaars uit het hele land. Vorig jaar waren er 1200 geregistreerde wandelaars, die deze editie tot een groot succes maakten. De wandeling wordt georganiseerd door Vrienden van het Harmonie Orkest Brummen en de opbrengst komt dan ook geheel ten goede aan deze Brummense muziekvereniging.

  midwinterwandeling.nl

  Jonge wandelaars proberen de midwinterhoorn