Winter Weekend

  Kerstenterrein, Eerbeek
  8 december 2023
  12:00 uur


  EERBEEK – Tijdens het Winter Weekend in Eerbeek wordt drie dagen lang de winter gevierd. Oranjevereniging Eerbeek heeft een mooi programma opgesteld, dat op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 december goed is voor leuke, sportieve en gezellige winterse activiteiten.

  Het Winter Weekend wordt gehouden op het Kersten-terrein, dat in sfeer wordt aangekleed. Vanuit het verlichte reuzenrad is Eerbeek van bovenaf te bekijken. Dit reuzenrad is drie dagen lang geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Daarnaast is er natuurlijk een lekker hapje en drankje verkrijgbaar. Op het terrein is het hele weekend een plein met foodtrucks te vinden.

  Het spektakel gaat vrijdag om 18.00 uur van start met een spannende pubquiz. Teams van vrienden, families en collega’s kunnen zich inschrijven en hun kennis testen. Na de quiz sluit DJ Mitch Deluxe de avond af.
  Op zaterdag en zondag is er van 12.00 tot 20.00 uur een kerstmarkt. Er staan talloze kraampjes met kerstcadeaus en andere mooie producten. Zaterdagmiddag is van 23.00 tot 16.00 uur een workshop kerstdecoratie, waarvoor belangstellenden zich kunnen inschrijven. Om 17.00 uur gaat de après ski-party van start. Het terrein verandert in een Oostenrijkse skihut. De muziek wordt verzorgd door Riva Soul, Marloes Atemlos, Kevin leBridge en DJ Timmie Tirol. Kijk voor een link naar de kaartverkoop op de facebookpagina van Oranjevereniging Eerbeek.
  Zondag staan de Eerbeekse curlingkampioenschappen op het programma. Deze sportieve strijd duurt van 12.00 tot 18.00 uur. Inschrijven hiervoor kan in teams van maximaal zes personen. Deze avond is er nog muziek van DJ Dirk, waarna het Winter Weekend rond 21.00 uur weer ten einde komt.

  Inschrijven voor de pubquiz, workshop en curlingskampioenschappen kan via oranjeverenigingeerbeek@outlook.com.