Spreekuur zorgverzekering

  Oase, Dieren
  11 december 2023
  09:30 uur


  GEM. RHEDEN – De gemeente Rheden biedt inwoners hulp bij het kiezen van een passende zorgverzekering. Speciaal voor mensen met een laag inkomen heeft de gemeente Rheden samen met Gezondverzekerd een keuzehulp gemaakt. Deze helpt inwoners kiezen welke verzekering het best bij hen past.
  De gemeente Rheden heeft ook dit jaar weer afspraken met Menzis gemaakt over een betaalbare collectieve (aanvullende) verzekering met een goede dekking. Menzis geeft korting en de gemeente betaalt mee aan de premie. Deze ‘gemeentepolis’ kan passend zijn voor inwoners met een laag inkomen en hoge zorgkosten. Met de keuzehulp kan de gemeentepolis ook worden vergelijken met andere zorgverzekeringen.
  Inwoners met vragen over de gemeentepolis of een andere zorgverzekering kunnen terecht op een van de spreekuren. In de Oase in Dieren is er een spreekuur op maandag 11 december van 9.30 tot 11.30 uur. Op woensdag 29 november van 13.30 tot 15.30 uur en op woensdag 13 december tussen 18.30 en 20.00 uur zijn er spreekuren in het Dorpshuis in Rheden. In Buurthuis de Poort in Velp zijn spreekuren op donderdagen 30 november en 14 december van 9.30 tot 11.30 uur. Het is belangrijk om bankrekeningnummer, zorgverzekeringspasje/polisblad en legitimatiebewijs mee te nemen.

  rheden.nl/zorgverzekering