Lezing over borstkanker

  Bibliotheek, Velp
  31 oktober 2023
  19:30 uur


  VELP – Oktober staat elk jaar in het teken van borstkanker. Op dinsdagavond 31 oktober gaan schrijfster Monique Mulders en fotografe Jikke Göbel in de Bibliotheek Velp met het publiek in gesprek over hun boek ‘Hallo, ik ben nog niet dood’, een persoonlijk en positief boek over borstkanker.

  Jikke volgde met haar camera het ziekteproces van vriendin Monique. De foto’s geven een bijzondere inkijk in, niet alleen, de zware tijd die Monique doormaakte, maar vooral ook de vele nieuwe inzichten die het opleverde. Monique en Jikke hopen met hun boek en het delen van hun verhaal anderen te kunnen steunen, mensen die een vergelijkbaar proces doormaken en hun naasten.
  De hele maand oktober is er ook een expositie van foto’s uit het boek te vinden in de Bibliotheek Velp, gemaakt door Jikke Göbel.
  Deze interactieve boeklezing is gratis toegankelijk in Bibliotheek Velp. De lezing vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur. Een kwartier voor aanvang is de bibliotheek geopend. Na de presentatie is er gelegenheid om na te praten en met elkaar in gesprek te gaan.

  Vriendinnen Monique Mulders (l.) en Jikke Göbel.