Kinderkleding- en speelgoedbeurs

  Dorpshuis Nieuw Bergstein, Ellecom
  7 oktober 2023
  10:00 uur


  ELLECOM – Op zaterdag 7 oktober kunnen bezoekers uit Ellecom en omstreken weer inkopen doen voor de wintergarderobe en kinderkamer. Er is dan van 10.00 tot 13.00 uur een kinderkleding- en speelgoedbeurs in dorpshuis Nieuw Bergstein aan de Binnenweg in Ellecom.

  Ouders uit de omgeving kunnen zich aanmelden om spullen te brengen voor de verkoop. Ze krijgen een klantnummer en bepalen zelf de prijs. De opbrengst van de spullen krijgen ze na de beurs op hun rekening gestort min een deel dat namens de organisatie aan een goed doel geschonken wordt. De bezoekers van de beurs kunnen spullen uitzoeken en pinnen het totaalbedrag met daarbovenop nog een kleine bijdrage die ook naar het doel gaat. Zo is er na de beurs altijd een mooi bedrag om aan een maatschappelijk initiatief te schenken. Over het goede doel van dit jaar zijn de vrijwilligers van de kledingbeurs nog hard aan het nadenken.
  Wie kleding in de maten 80 tot en met 176 of speelgoed wil inbrengen voor de verkoop kan mailen naar kledingbeursellecom@hotmail.com.