Kliederkerk in het wild

  Zorgboerderij Cortenoever, Brummen
  1 oktober 2023
  14:00 uur


  BRUMMEN – Zondag 1 oktober is er tussen 14.00 en 16.30 uur een ontmoeting tussen de Kliederkerken Dieren e.o. en Zutphen. De bijeenkomst is op Zorgboerderij Cortenoever en het thema is ‘In de voetsporen van Franciscus van Assisi’. Deze middag komen duurzaamheid, zorgen voor de natuur en leven in eenvoud aan bod komen. Deze Kliederkerk is er eentje ‘in het wild’. Binnen dit concept staat werken met de materialen die aanwezig en beschikbaar zijn centraal. Dit uit respect voor de leefomgeving en met duurzaamheid in gedachte. Dit sluit naadloos aan bij het gedachtegoed van Franciscus, dat deze middag centraal staat.
  De bijeenkomst wordt afgesloten met een high tea. Iedereen is welkom. Bezoekers worden verzocht op de fiets te komen, in verband met parkeerruimte en omdat het beter is voor het milieu.
  De samenwerking tussen Kliederkerk Zutphen en Kliederkerk Dieren e.o. is ontstaan tijdens een landelijk Kliederkerk-evenement. Het is de bedoeling het komend jaar op verschillende momenten en manieren samen te werken.