Wandeltocht met Smaak

  Start: Korenmolen, Eerbeek
  24 september 2023
  09:00 uur


  EERBEEK – Na een geslaagde eerste editie in 2022 houdt Lions Club Zuid-Oost Veluwe ook dit jaar een Eerbeekse Wandeltocht met Smaak en wel op zondag 24 september. Deelnemers worden tijdens een wandeling van 10 kilometer op diverse rustpunten getrakteerd op iets lekkers.

  De opbrengst van de wandeling is bestemd voor het goede doel. Dit jaar is dat De Bekenstichting, die zich inzet voor het behoud van de sprengen en beken in de omgeving. De stichting bestaat volgend jaar 45 jaar en wil hier onder andere bij stilstaan door een speciale uitgave van het kwartaalmagazine en een boekje over hydrologie van sprengenbeken. De Lions Club wil met de opbrengst van de wandeltocht een bijdrage leveren aan deze initiatieven.
  De Wandeltocht met Smaak start en eindigt bij de Korenmolen in Eerbeek. Er kan gestart worden in tijdvakken tussen 9.00 en 10.30 uur. Inschrijven kan via zuidoostveluwe.lions.nl en is gewenst in verband met de voorbereidingen. Deelname kost 12,50 euro voor volwassen en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar.
  De Eerbeekse Wandeltocht met Smaak wordt mede mogelijk gemaakt door restaurant De Korenmolen, Roos Bakings, Wijnkoperij Vriezekolk, Jumbo Heine, Slagerij van der Horst en de Plakkerij in Eerbeek en Roto Tweewielers in Deventer.