Infobijeenkomst Rots en Water

  Gymzaal Wilgenstraat, Doesburg
  27 september 2023
  16:00 uur


  DOESBURG – Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar uit Doesburg start dit najaar een Rots & Water Weerbaarheidstraining. In deze cursus leren kinderen zelfverzekerder, sterker en socialer te worden.

  Ze leren om beter te communiceren en samenwerken met anderen, maar ontdekken ook hoe ze zichzelf kunnen beheersen, hoe ze kunnen reflecteren en vertrouwen. Op 27 september van 16.00 tot 17.00 uur is er een informatiebijeenkomst voor kinderen en hun ouders in gymzaal De Wilgenstraat, Wilgenstraat 2 in Doesburg. Tijdens deze bijeenkomst wordt gekeken of de training geschikt is voor de individuele kinderen. Na deze introductie kunnen kind en ouders beslissen of ze willen deelnemen aan het twaalf weken durende programma, de wil van het kind is hierin leidend. De informatiebijeenkomst en de trainingen zijn gratis voor de kinderen uit de gemeente Doesburg.
  Een rots en water training is ‘leuk, leerzaam en uitdagend’. Een kind doet allerlei oefeningen en spelletjes waarbij hij of zij kan ervaren wat rots (stevig, duidelijk, grenzen stellen) en water (flexibel, meebewegen, contact maken) betekenen.
  Opgeven kan tot 26 september door contact op te nemen met Ward Terpstra via info@kia-ora.nl, 06-37283518. Er kunnen minimaal acht en maximaal tien kinderen deelnemen aan de training.

  kia-ora.nl