Breek de Week

  Bibliotheek, Velp
  20 september 2023
  10:30 uur


  VELP – Op woensdag 20 september deelt hovenier en bloemist Frans Nienhuis zijn ervaringen met tuinieren in de Bibliotheek Velp. Dit doet hij tussen 10.30 en 12.00 uur tijdens de maandelijkse ‘Breek de Week’ activiteit van Bibliotheek Velp.

  Frans Nienhuis vertelt: “Al meer dan 45 jaar tuinier ik. Mijn interesse gaat vooral uit naar vaste planten en hun toepassing in de tuin. Door schade en schande heb ik geleerd welke planten het wel en niet doen in de tuinen waarin ik ze heb aangeplant. Ook heb ik in de loop der tijd ontdekt dat er stijlen en stromingen zijn voor het gebruik van vaste planten. Een van de laatste ontwikkelingen is het semi-wild tuinieren. Ik stel ook graag de wat onbekendere vaste planten en mijn ervaring ermee aan je voor.”
  Iedere derde woensdagochtend van de maand is er in de Bibliotheek Velp een gezellige bijeenkomst met een thema onder het motto ‘Breek de Week’. De inhoud varieert van actuele onderwerpen tot verrukkelijke recepten en van creatieve workshops tot inspirerende lezingen. De toegang is gratis, evenals koffie en thee.