Rondje kunst

  Diverse locaties, Brummen
  1 oktober 2023
  12:00 uur


  REGIO – Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober pakt de Kunstkring Brummen uit. Op beide dagen openen maar liefst 21 kunstenaars tussen 12.00 en 17.00 uur de deuren van hun ateliers. Er is in 14 ateliers werk te zien in diverse disciplines.
  Zo is er bijvoorbeeld hout met ijzer verwerkt tot een enorme trilspin te zien en zijn er prachtige houten schalen, schilderijen met abstracte of realistische afbeeldingen, schilderen op veren, handgemaakte sieraden, levensechte figuren van papierpulp, keramiek en zeefdrukken te bewonderen.
  In diverse ateliers verdeeld over de dorpen Brummen, Eerbeek, Dieren maar ook in het buitengebied Tonden en Hall vertellen kunstenaars graag over het maakproces of over eventuele mogelijkheden om lessen te volgen. Op kunstkring-brummen.nl staan alle deelnemers en adressen vermeld. Ook is hier een plattegrond te vinden waar de deelnemende kunstenaars en ateliers op te vinden zijn. Het rondje kunst wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van de Culturele Stichting Gemeente Brummen.