Kermis

  Feesttent en dorpshuis, Drempt
  18 september 2023
  09:00 uur


  DREMPT – Het kermiscomité van Drempt heeft weer een mooi programma samengesteld voor de kermis op zaterdag 16, zondag 17 en maandag 18 september. Het Hessenhuus en de feesttent van Hoppenreijs vormen het hart van het feest.

  Op zaterdagavond rond 18.30 uur trapt de jeugd af met het jeugdvogelschieten en wordt in de tent van Hoppenreijs gefeest met de band Super Sundays. Ook zanger Rutger van Barneveld, bekend van de hit Helena, treedt deze avond op.
  Op zondag trekt vanaf 13.00 uur weer de grote kermisoptocht door Voor- en Achter-Drempt. De organisatie vraagt aan alle autobezitters die aan de route wonen om hun auto deze middag elders te parkeren zodat de kermiswagens een makkelijke doorgang hebben. Vanaf 14.00 uur is de kermis geopend en de feesttent is vanaf 20.30 uur open voor het avondprogramma.
  Op maandag starten de Dremptenaren om 9.30 uur met een dorpsontbijt. Even daarvoor is de kermis officieel geopend met onder andere het vaandelzwaaien. Tegen 10.00 uur gaan de kinderspelen en het koningsschieten van start. In de loop van de middag worden de nieuwe schutterskoning en -koningin binnengehaald in de feesttent van Hoppenreijs.

  In de feesttent kan op alle dagen lekker gedanst en gekletst worden. In het Hessenhuus kan op zondag en maandag een heerlijke maaltijd genuttigd worden en is er ruimte om gezellig samen aan een lange tafel te kletsen. Op dremptsekermis.nl staat het volledige programma. Hier kunnen deelnemers zich ook aanmelden voor het (jeugd)vogelschieten.