Carolina Festival

  Carolinapark, Dieren
  2 september 2023
  00:00 uur


  DIEREN – Op vrijdag 1 en zaterdag 2 september kom je weer ogen, oren en smaakpapillen tekort in het Carolinapark in Dieren voor alle theateracts, muziek, drink- en foodtrucks tijdens het Carolina Festival.

  Nieuw dit jaar is de vrijdagmiddagborrel vanaf 17.00 uur: samen het weekend inluiden met live muziek en lekkere hapjes van een van de foodtrucks. Vanaf ongeveer 20.00 uur strijden ruim 30 teams tegen elkaar in de pubquiz, waarna de avond met Ierse Folk en lekkere covers wordt afgesloten.
  Zaterdag is het festivalterrein geopend vanaf 13.00 uur. Voor kinderen is er een doorlopend programma op het kinderveld. Schminken, een circusinstuif en een steeds uitbreidende knikkerbaan: plezier gegarandeerd.
  Genieten voor het hele gezin zijn de theatershows van Bubble on Circus en balkunstenaar Simon Llewellyn, het danstheater van dansgroep Aard, danscollectief Man || Co en de zetelbattle van Stoel én dans.
  Lekker bijkomen kan bij de muziekpodia. Luister naar live muziek uit verschillende werelddelen en genres. Van de Zingende Zeemeerminnen tot poëtische pop bij de vijver en Latin, Rock ‘n’ Roll en Bluegrass op het hoofdpodium.

  www.carolinafestival.nl