Concert Tim Knol

  Middachten, De Steeg
  30 juli 2023
  11:30 uur


  DE STEEG – Singer-songwriter Tim Knol treedt zondag 30 juli op in de tuin van kasteel Middachten in De Steeg. Dit is het laatste optreden in een reeks concerten in de kasteeltuin.

  Tim Knol brak ruim tien jaar geleden door en speelde op grote festivals als Pinkpop en Lowlands. Inmiddels is hij vele albums en muzikale projecten verder. Daarnaast onderging Tim Knol ook een fysieke en mentale transformatie. Een gezondere leefstijl zorgde ervoor dat hij zich ‘lichtjaren beter’ voelt, wat ook de titel van zijn nieuwe plaat is: ‘Lightyears Better’.Tijdens het concert in Middachten zal er ongetwijfeld ook muziek voorbij komen van dit nieuwe album. Zijn werk doet denken aan dat van Amerikaanse artiesten als Young, Petty, Sexsmith, Dylan en Tweedy. Ambachtelijke songs met een goed verhaal.
  Er komt ook een nieuwe plaat aan, getiteld ‘Long Live Your Friends’. Tim Knol vertelt zelf over het nieuwe album: “Een plaat waar ik de afgelopen maanden samen met producer Sam Verbeek met heel veel plezier aan gewerkt heb. Ik kan echt niet wachten om deze nieuwe liedjes met jullie te delen.” Wellicht probeert hij ook al wat nieuwe liedjes uit tijdens zijn concert op zondag 30 juli.
  Het concert op Middachten begint om 11.30 uur. Op cultuurbedrijfriqq.nl/evenementen/concert zijn tickets te koop.