Signeren Marcel van Roosmalen

  Jansen & de Feijter, Velp
  27 juli 2023
  15:00 uur


  VELP – Op 27 juli, tijdens de eerste Velleper Donderdag, signeert Marcel van Roosmalen zijn net verschenen boek ‘Totaal 2’. Het is ook mogelijk een krabbel te ontvangen in zijn eerdere werken. De signeersessie is van 15.00 tot 16.00 uur bij boekhandel Jansen & de Feijter.

  Van Roosmalen heeft zelf 18 jaar in Velp gewoond en dat heeft een haat-liefdeverhouding met de Velleper Donderdagen opgeleverd, zo laat hij blijken in meerdere columns in het NRC. Juist om deze reden komt hij graag tijdens de eerste Velleper Donderdag van het jaar naar Velp om te signeren.
  ‘Totaal 2′ is een bundeling van de beste columns van Marcel van Roosmalen. De radio- en televisiecolumns zijn via een QR-code in het boek te zien en te beluisteren. Het werk van Van Roosmalen wordt gekenmerkt door een typisch gevoel voor understatement. Het laat zich omschrijven als ’tegendraads, met oog voor het kleine en bizarre, vaak actueel, soms snoeihard en uitgesproken, dan weer persoonlijk en ontroerend’. Vorig jaar verscheen zijn boek ‘Totaal’, een bundel van zijn beste reportages.