ZomerVISkaravaan

  Vijver Kennedylaan, Velp
  22 juli 2023
  09:30 uur


  VELP – Jongens en meiden tussen de 8 en 14 jaar oud kunnen op zaterdag 22 juli meedoen aan een visevenement voor de jeugd. Als onderdeel van de ZomerVISkaravaan van Sportvisserij Nederland wordt ertussen 9.30 en 14.30 uur gevist in de vijver aan de President Kennedylaan in Velp. De Velpse hengelsportvereniging De Winde neemt de organisatie op zich.
  Er is deze dag van alles te doen op de oever van de vijver. Kinderen kunnen hun eigen vistuigje maken, ze leren hoe zij een gevangen vis moeten behandelen en het haakje moeten verwijderen, ze leren werpen op targets en kunnen op de visdrilsimulator in gevecht aan met grote vissen. Natuurlijk kunnen ze ook zelf de hengel uitwerpen. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer. Alle deelnemende kinderen gaan naar huis met een rijk gevulde goodiebag en een gratis hengel.
  Het event duurt van 9.30 tot 14.30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden, dus deelnemers kunnen inlopen wanneer zij willen, mits zij zijn aangemeld via stekkie.nl. Voor drinken wordt gezorgd, kinderen die langer blijven moeten wel zelf ene lunchpakketje meenemen.

  dewinde.nl
  info@dewinde.nl