Saladeproeverij

  Bibliotheek, Velp
  19 juli 2023
  10:30 uur


  VELP – In de bibliotheek in Velp wordt woensdag 19 juli van 10.30 tot 12.00 uur een zomerse saladeproeverij gehouden. Voormalig slager Klaas Dijkstra neemt de bezoekers mee in de ‘wereld van de salades’. Er worden ideeën en recepten uitgewisseld en er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook is er een speciale boekentafel met saladeboeken. Klaas Dijkstra was naast slager en uitgever van twee vakbladen over vlees, ook exploitant van een kookstudio op bedrijventerrein De Beemd. De Velpenaar is groot liefhebber van zomerse salades.
  Er is een saladeboekje in de maak. Iedereen die een bijdrage wil leveren aan dit kookboek, kan tot uiterlijk dinsdag 25 juli een saladerecept doorgeven aan velp@bibliotheekveluwezoom.nl. Wordt het recept geplaatst, dan ontvangt de inzender, naast naamsvermelding, het saladeboekje gratis.
  Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van Breek de Week. Elke derde woensdagochtend van de maand is er iets te doen in de bibliotheek, variërend van activiteiten rondom actuele thema’s tot creatieve workshops en inspirerende lezingen. Het programma duurt steeds van 10.30 tot 12.00 uur, inloop vanaf 10.00 uur. Deelname is gratis.

  bibliotheekveluwezoom.nl/agenda