Banenmarkt Oekraïners

  De Roskam, Rheden
  6 juli 2023
  10:00 uur


  RHEDEN – Donderdag 6 juli van 10.00 tot 12.00 uur houdt de gemeente Rheden samen met Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland een banenmarkt voor Oekraïense vluchtelingen die wonen op de opvanglocaties van de gemeenten Rheden en Rozendaal. De banenmarkt vindt plaats in opvanglocatie De Roskam in Rheden.

  Tijdens de banenmarkt kunnen werkgevers uit verschillende branches op een laagdrempelige manier in contact komen met Oekraïense werkzoekenden. Bij wederzijdse interesse is het mogelijk om direct gegevens uit te wisselen voor een vervolgafspraak.
  De gemeente Rheden zorgt voor tolken op die ochtend. Wanneer werkgevers al Oekraïense medewerkers in dienst hebben die kunnen vertalen, zou het fijn zijn als zij meekomen.
  Voor elke werkgever is een tafel beschikbaar. Potentiële werkgevers moeten er wel rekening mee houden dat een relatief klein gedeelte van de Oekraïners al Engels of Nederlands spreekt. Dit is wel belangrijk voor een eventueel inwerktraject en de verdere invulling van het werk.
  Als werkgevers interesse hebben om in contact te komen met Oekraïense werkzoekenden of meer informatie willen, kunnen zij contact opnemen met het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland via info@wsp-mg.nl of 06-55421452.