Dierense dwaze dag

  Winkelcentrum Dieren, Dieren
  1 juli 2023
  10:00 uur


  DIEREN – Op zaterdag 1 juli wordt de Dierense Dwaze Dag gehouden in het Winkelcentrum Dieren. Verenigingen, ondernemers, particulieren en de jeugd hebben de hoofdrol op dit gezellige familie-evenement. Er is van alles te beleven en het wordt voor jong en oud een leuke en gezellige dag is om naartoe te gaan.

  Het verenigingsleven van Dieren presenteert zich op deze dag. Bezoekers kunnen op een leuke manier kennismaken met wat er zoal te doen is in Dieren. Nieuw dit jaar is de rommelmarkt en kleedjesmarkt voor particulieren en kinderen aan Diderna. De kinderen kunnen zich gratis opgeven via happy-event.nl.
  De Dierense Dwaze Dag zou deze dag niet zijn zonder een braderie. Verschillende standhouders zijn aanwezig met een divers aanbod. De kramen zijn te vinden op de Wilhelminaweg en Semmelweisstraat. Ook hier zijn nog plekken voor vrij. Voor zowel de rommelmarkt als de braderie kan worden ingeschreven op de website ingeschreven worden van Happy Event.

  Voor de kinderen is er nog veel meer vertier deze dag. Clown Makkie loopt over de markt en zal kinderen verblijden met de mooiste kunstwerken gemaakt van ballonnen. Ook kan er een rondje in de draaimolen gedaan worden, kan er gesprongen worden op de bungee fly of het springkussen. Ook kunnen de jonge bezoekers eendjes vissen, schminken en touwtjetrekken.
  Op het Callunaplein staat een podium met diverse muzikale acts. Een heerlijk drankje of hapje kan genuttigd worden bij de plaatselijke horeca en de foodtrucks.

  De Dierense Dwaze Dag is te bezoeken van 10.00 u tot 17.00 uur.De toegang is gratis en toegankelijk voor rolstoelgebruikers.