Optreden Eendracht

  Stuijvenburchplein, Eerbeek
  22 juni 2023
  19:00 uur


  EERBEEK – Muziekvereniging Eendracht uit Eerbeek sluit haar Duitse tournee af met twee concerten in Eerbeek. Het eerste concert gaat plaatsvinden op donderdagavond 22 juni op het Stuijvenburchplein en start om 19.00 uur. Het tweede concert wordt gehouden op zondagochtend 25 juni bij de muziektent en start om 11.00 uur.

  Het Fanfareorkest en Klein Orkest Eendracht (KOE) van Eendracht waren afgelopen weekend aanwezig op twee regionale festivals in de Duitse deelstaat Thüringen. Daar verzorgden zij een aantal optredens in de steden Saalfeld en Arnstadt. Op de heenreis gaf het KOE ook nog een optreden op het Königsplatz-plein in Kassel. De beide orkesten lieten een zeer gevarieerd programma horen. Van een klassieke mars tot bigbandmuziek en met diverse solistische werken. Speciaal voor het publiek werd ook een Duitse Polka ten gehore gebracht. De vele bezoekers waren zeer enthousiast over het optreden van Eendracht.

  De tournee en daarmee ook het muzikale seizoen sluit Eendracht af in Eerbeek. Alle orkesten van Eendracht zullen hierbij aan bod komen. Op donderdagavond 22 juni speelt het Leerlingenorkest samen met het Fanfareorkest op het Stuijvenburchplein in Eerbeek. Op zondagmorgen 25 juni spelen het Fanfareorkest en het Eendracht Ensemble bij de muziektent in Eerbeek. Dit concert start om 11.00 uur, en de koffie is gratis.