Avond4daagse

  Start: Dorpshuis, Hummelo
  6 juni 2023
  18:30 uur


  HUMMELO – Van maandag 5 tot en met vrijdag 9 juni wordt in Hummelo de Avond4daagse gelopen. Deelnemers kunnen kiezen uit wandelroutes van 2,5, 5 en 10 kilometer door de mooie omgeving van het dorp. De start is bij Dorpshuis De Ruimte in Hummelo, de eerste vier dagen om 18.30 uur. Er zijn vijf wandeldagen, dus er kan één avond worden overgeslagen. Vijf avonden lopen mag natuurlijk altijd.
  Op vrijdag is de feestelijke intocht en dat betekent dat de dag net iets anders verloopt. Dan starten de deelnemers aan de 2,5 kilometer om 19.00 uur. De tocht van 5 kilometer start om 18.45 uur en de 10 kilometer om 18.30 uur. De lopers worden muzikaal onthaald door Muziekvereniging Hummelo en Keppel. Wie de Avond4daagse uitloopt, krijgt een mooie medaille en een loopdiploma.
  De organisatie van de Avond4daagse is sinds 2016 in handen van de Activiteitencommissie van Stichting Dorpshuis de Ruimte in Hummelo. Deze stichting stelt zich ten doel om in de kerk en in het Dorpshuis allerlei verbindende en culturele activiteiten te organiseren.

  dorpshuishummelo.nl