Wandel4daagse

  Start: muziektent, Eerbeek
  1 juni 2023
  17:30 uur


  EERBEEK – Op dinsdagavond 30 mei start de Wandel4Daagse Eerbeek op het terrein van zwembad Coldenhove. Iedereen die zich vooraf heeft ingeschreven kan vanaf 17.30 uur zijn startkaart ophalen bij het startbureau. Iedereen die zich nog niet heeft ingeschreven maar wel mee wil lopen, kan zich vanaf 17.00 uur alsnog inschrijven.

  Deelnemers kunnen dit jaar kiezen uit afstanden van 5, 7,5 en 10 kilometer. Klein Orkest Eendracht (KOE) en Stichting Muziek en Theater (MET) zorgen samen met DJ Bjorn voor de muzikale omlijsting op start- en rustlocaties.
  Maandag 30 mei is de start tussen 17.30 en 18.30 uur vanaf zwembad Coldenhove. Er wordt een bosroute richting Laag-Soeren gelopen. Woensdag 31 mei gaat de tocht richting Loenen. Starttijd en -locatie zijn hetzelfde. Bij terugkomst mogen de kinderen gratis een duik nemen in zwembad Coldenhove. Donderdag 1 juni staat een rondje Hall op het programma. Het vertrek is dan tussen 17.30 en 18.30 uur vanaf muziektent bij de Korenmolen.
  Vrijdag 2 juni is de dag van de intocht, die traditioneel eindigt op het kermisterrein bij de Korenmolen. De routes lopen door en rond Eerbeek. Deelnemers aan de 10 kilometer starten tussen 17.30 en 18.30 uur, lopers die 7,5 en 5 kilometer afleggen vertrekken tussen 17.45 en 18.15 uur, allemaal vanaf de muziektent bij de Korenmolen. Verzamelen voor de intocht gebeurt in de Händelstraat, waarna de deelnemers vanaf 19.45 uur gezamenlijk en onder muzikale begeleiding naar het kermisterrein lopen.

  Er hebben zich al zo’n zeshonderd deelnemers ingeschreven voor de Wandel4Daagse. Inschrijven kan dus nog steeds. De organisatie benadrukt dat niet alleen schoolgaande kinderen mogen deelnemen, maar ook volwassenen, ouderen en recreanten. Mede door de verwachte drukte vraagt de organisatie deelnemers zoveel mogelijk op de fiets naar de start te komen.

  4daagse-eerbeek.nl