VVN opfriscursus auto

  Trefpunt De Elleboog, Velp
  9 mei 2023
  10:00 uur


  VELP – Veilig Verkeer Nederland (VVN) houdt in samenwerking met COSBO en de gemeente Rheden twee VVN Opfriscursussen voor automobilisten van 65 jaar en ouder uit de gemeenten Rheden en Rozendaal. Tijdens twee informele bijeenkomsten gaan deelnemers met een trainer en elkaar in gesprek over verkeersregels en -gedrag. De cursus vindt plaats op dinsdagen 9 en 16 mei van 10.00 tot 12.00 uur, bij Trefpunt De Elleboog in Velp. Deelnemers worden op beide dagen verwacht.
  De cursus bestaat uit twee leerzame en leuke bijeenkomsten van maximaal 2 uur. Naast actuele verkeerstheorie worden fysieke veranderingen en de invloed die deze hebben op het rijgedrag bespreekbaar gemaakt. Aanvullend is het mogelijk een praktijkrit te doen in de eigen auto en advies te ontvangen over de rijstijl.
  Deelname aan de VVN Opfriscursus Auto is niet verplicht en het is geen examen. Wel verbeteren deelnemers de kennis over de verkeersregels en krijgen zij inzicht in het eigen verkeersgedrag. Vanwege de grote belangstelling en beperkte capaciteit is aanmelden verplicht. Dit kan via vvn.nl/opfriscursussen of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl onder vermelding van VVN Opfriscursus Rheden-Rozendaal. Vermeld naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer.