Start All Stars

  AV Gelre, Dieren
  19 april 2023
  09:00 uur


  DIEREN – Weer lekker bewegen in de buitenlucht op een laagdrempelige manier en onder begeleiding van ervaren trainers. Dat is het doel van All Stars Running & Walking van de Dierense atletiekvereniging Gelre, dat deze week van start gaat.

  Deelnemers aan All Stars werken in kleine groepen aan hun fitheid. Er staan verschillende activiteiten op het programma, zoals wandelen, fitnessoefeningen, trimmen, rustig hardlopen en Nordic Walking. En dat allemaal in de mooie omgeving van Nationaal Park Veluwezoom.
  All Stars Running & Walking is voor iedereen die op een gezonde en zo blessurevrij mogelijke manier wil werken aan lichamelijke fitheid. Ook sporters die na een (langdurige) blessure weer willen starten, vinden hier nieuwe uitdagingen. Bewegen, ontmoeten en plezier staan altijd op de eerste plaats.
  De eerste All Stars Running & Walking is op 19 april van 9.00 tot 10.30 uur en daarna iedere woensdagochtend. “Trek makkelijk zittende kleding en goede (sport)schoenen aan en kom naar ons clubhuis aan de Kolonieweg 2a in Dieren”, roept AV Gelre op. “Na afloop drinken we samen koffie of thee en is er volop gelegenheid om nog even na te praten.”
  De eerste vier lessen zijn gratis. Daarna kan worden doorgegaan met een strippenkaart. Wie nog twijfelt en meer informatie wil, kan een mailtje sturen naar allstars@avgelre.nl.