Generale repetitie PJB

  Het Hoogepad, Beekbergen
  31 maart 2023
  19:30 uur tot 23:59 uur


  BEEKBERGEN – Harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB) neemt op zaterdag 1 april deel aan de Open Nederlandse Harmonie Kampioenschappen (ONHK) in het Schaffelaartheater in Barneveld. Tijdens dit ONHK strijden verschillende orkesten om het kampioenschap binnen hun eigen divisie.

  Op het ONHK speelt PJB, onder leiding van dirigent Marten van der Wal, het muziekwerk ‘Eldorado’. De Spaanse mythe van El Dorado (de man van goud) is het verhaal van een machtig opperhoofd die zichzelf met goudpoeder bedekte voordat hij ging baden in een heilig meer, waar hij ook kostbare voorwerpen aan de goden offerde. Deze mythe werd al snel bekend bij de Spaanse conquistadores en vormde de aanzet tot vele expedities.
  Op vrijdag 31 maart voert PJB het werk op tijdens een openbare generale repetitie in Het Hoogepad in Beekbergen. De generale repetitie begint om 19.30 uur en iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. Tijdens het ONHK speelt PJB tussen 12.25 en 14.00 uur. Geïnteresseerden zijn welkom in het Schaffelaartheater in Barneveld om te komen luisteren.

  harmonie-pjb.nl