Bouw Event

  Jongeneel, Spankeren
  20 maart 2023
  16:00 uur


  SPANKEREN – Houthandel Jongeneel in Spankeren houdt op donderdag 20 april een groot Bouw Event. Dit is gekoppeld aan het goede doel: KiKa. Zo is er een loterij, waar mooie prijzen mee te winnen zijn.

  Tien grote landelijke leveranciers van bouwmateriaal komen deze dag naar Spankeren en tonen op interactieve manier hun producten. Het wordt een veelzijdig event, met allerlei leuke activiteiten. Zo is er een sneltekenaar, kunnen bezoekers op de kop van jut slaan en is er volop eten en drinken. Een DJ zorgt voor de afterparty.
  KiKa is present met mascotte en verkoopt de bekende beren. Ook is er een loterij, waarbij de opbrengst bestemd is voor KiKa. Ondernemers uit Dieren, Spankeren, Eerbeek en andere plaatsen in de regio hebben mooie prijzen beschikbaar gesteld, zoals een weekend weg op De Beerze Bulten, een afkortzaag van DeWalt, een diner voor twee en nog veel meer. Loten zijn tijdens het Event te koop, de opbrengst gaat volledig naar KiKa.

  Het Bouw Event duurt van 16.00 tot 20.00 uur. Bij mooi weer wordt het gehouden op het buitenterrein aan IJsselsteijn 1 in Spankeren, bij slecht weer zijn alle activiteiten binnen. Initiatiefnemers die niet sponsoren, maar wel een actie willen houden voor KiKa, zijn welkom. Zij kunnen zich opgeven via spankeren@jongeneel.nl of 0313-414317.