Kinderkleding- en speelgoedbeurs

  Dorpshuis, Ellecom
  1 april 2023
  10:00 uur


  ELLECOM – Kinderkleding- en speelgoedbeurs Ellecom heeft een deel van de opbrengst van de beurs aan de Montessori Anne Frank School in Ellecom geschonken. De school mocht maar liefst 750 euro in ontvangst nemen.

  De basisschool spaart via ‘Ik-buurt-mee!-cheques’ voor een nestschommel. “De 750 euro van de kledingbeurs is een hele mooie aanvulling. We hopen het bedrag snel bij elkaar gespaard te krijgen, zodat alle kinderen uit Ellecom en omgeving gezellig met elkaar kunnen schommelen op ons mooie plein,” aldus Minke Schoemaker, locatieleider van de Anne Frank School.
  Op zaterdag 1 april wordt de volgende kinderkleding- en speelgoedbeurs in het Dorpshuis gehouden. De beurs start om 10.00 en duurt tot 13.00 uur. Tijdens deze beurs wordt zowel voorjaars- als zomerkleding van maat 80 tot en met 176 voor een klein prijsje te koop aangeboden. Tijdens de beurs kan er alleen met de pin betaald worden. Ook dit jaar gaat een groot deel van de opbrengst naar een goed doel.

  Foto: Van links naar rechts: Minke Schoemaker (locatieleider Anne Frank school), Patricia Hulshof (voorzitter van de beurs) en Petra Bouwman (vrijwilligster)