Uitvoering KDO

  De Brink, Loenen
  1 april 2023
  20:00 uur


  LOENEN – Toneelvereniging KDO uit Eerbeek is druk bezig met het repeteren voor een nieuwe toneelavond. De uitvoeringen van het blijspel ‘Ik bemoei me er niet mee’ van Anne van der Weide zijn op vrijdag 31 maart, zaterdag 1 april en zondag 2 april te zien in Dorpscentrum De Brink in Loenen.

  Het stuk gaat over Dingemans de Bok, die niet bepaald het buskruit heeft uitgevonden. Hij leidt een rustig leven met zijn moeder Willemien en vrouw Hoeksema, die af en toe de boel komt schoonmaken. Maar als vrouw Hoeksema haar been breekt, is Dingemans zwaar gedupeerd. Nu komt er natuurlijk zo’n jong meisje van een gezinshulp en Dingemans heeft het niet met zo met die jonge meiden. Ze noemen hem altijd ‘Pielemansje’ en ‘Truttemansje’. Maar als de nieuwe hulp verschijnt, weet Dingemans van gekkigheid niet wat hij moet doen. De voorstelling is volgens KDO een aanrader voor iedereen die een avond heerlijk wil lachen.
  De uitvoeringen zijn op vrijdag 31 maart om 20.00 uur, zaterdag 1 april om 20.00 uur en zondag 2 april om 14.30 uur. De zaal is 45 minuten voor aanvang open. Kaarten zijn te koop bij de Primera in Eerbeek, KoKaKa in Brummen en Spar Loenen in Loenen. Kaarten kosten 7,50 euro en op is op.
  Wie interesse heeft in toneelspelen of een repetitieavond bij wil wonen, kan contact opnemen met Joke Brouwer, 06-27401849