Jaarvergadering Klarenbeeks Belang

  MFC, Klarenbeek
  29 maart 2023
  20:00 uur


  KLARENBEEK – Klarenbeeks Belang houdt woensdag 29 maart de jaarvergadering. Deze begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het MFC in Klarenbeek. Naast de gebruikelijke agendapunten vertellen de dorpscontactpersonen en de hulpcoördinator over hun activiteiten van het afgelopen jaar. Ook wordt de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt.
  Na de jaarvergadering geven de mensen van het Platform Veiling Ondernemen Oost-Nederland en wijkagent Lucia Hettelaar een presentatie. Zij vertellen over de gevaren die de veiligheid en leefomgeving van het buitengebied in de regio Apeldoorn/Voorst onder druk zetten. De presentatie bevat tal van voorbeelden, maar de sprekers geven vooral praktische handvatten over hoe je signalen kunt herkennen en welke actie je kunt ondernemen. De gemeente Apeldoorn is het afgelopen jaar gestart met het proces Veilig Buitengebied met als leidend motto ‘Kiek uut’.
  De volledige agenda, de financiële cijfers, het jaarverslag en het verslag van de jaarvergadering van vorig jaar zijn in te zien op klarenbeeksbelang.nl.