Feestavond voor vrijwilligers

  Ons Huis, Rheden
  29 maart 2023
  17:30 uur


  RHEDEN – De gemeente Rheden houdt op woensdag 29 maart een groot feest voor alle vrijwilligers die zich actief inzetten voor een fijne, schone en mooie buurt. De feestavond vindt plaats in partycentrum Ons Huis in Rheden.

  “Honderden inwoners van de gemeente Rheden zetten zich dagelijks in om hun woonomgeving schoon, heel en veilig te houden. Dat doen ze niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun medebewoners. Met deze feestavond willen wij onze actieve inwoners bedanken voor hun vrijwillige inzet”, zegt wethouder Dorus Klomberg.
  Gezelligheid en ontmoeting staan centraal op deze feestavond. De bijeenkomst begint om 17.30 uur met een maaltijd, waarna wethouder Dorus Klomberg een kort welkomstwoord houdt. Daarna staat er een pubquiz op het programma, waarbij leuke prijsjes te winnen zijn. Gedurende de avond voert cabaretgroep De Gemeentereiniging korte sketches op. Het feest duurt tot circa 22.00 uur.
  Alle inwoners die zich actief inzetten voor een fijne, schone en mooie buurt zijn van harte welkom op deze feestavond. Aanmelden kan via zwerfafval@rheden.nl. Er is plek voor 250 vrijwilligers.