Vrouwen Aktief: lezing Carita van Woerden

  Het Oortveld, Empe
  21 maart 2023
  19:30 uur tot 23:59 uur


  EMPE/TONDEN – De jaarlijkse ledenvergadering van Vrouwen Aktief Empe/Tonden werd gehouden in februari. Onder andere de leden van de reiscommissie zijn in het zonnetje gezet en twee jubilarissen gehuldigd.

  Tijdens de jaarvergadering werd stilgestaan bij de wisseling van de leden van de reiscommissie. Willy Boesveld, Monica Lievenstroo en Maartje Derks hebben vele reizen en reiskilometers georganiseerd. Hiervoor werden ze in het zonnetje gezet.
  Er waren twee jubilarissen. Mevrouw Daaleman is maar liefst zestig jaar lid van Vrouwen Aktief en mevrouw Derks is veertig jaar lid. De dames kregen een mooie bos bloemen.
  De handwerkclub van de vereniging had een tentoonstelling van versierde tassen georganiseerd. De avond werd afgesloten met een lezing van Bela Evers, over haar belevenissen tijdens het oceaanroeien.

  De eerstvolgende activiteit van Vrouwen Aktief vindt plaats op dinsdag 21 maart. Carita van Woerden, eigenaar van antiekhuis Het Timpaan in Apeldoorn en bekend van het televisieprogramma ‘Schatgraven’ komt vertellen over oud speelgoed en antieke poppen. Deze avond vindt plaats in verenigingsgebouw ’t Oortveld in Empe en begint om 19.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur. Nieuwe leden zijn van harte welkom.