NLdoet

  vv Loenermark, Loenen
  11 maart 2023
  10:00 uur


  LOENEN – Voetbalvereniging Loenermark uit Loenen heeft zich aangemeld voor NLdoet op zaterdag 11 maart. NLdoet is een actie van het Oranjefonds, dat samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land de grootste vrijwilligersactie van Nederland houdt. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit een dagje het verschil te maken.
  Met zoveel mogelijk vrijwilligers gaat men in Loenen ook aan het werk in het complex van Loenermark in het Lonapark. Gedurende het gehele jaar zijn vele vrijwilligers druk om het complex te onderhouden en klaar te stomen voor trainingen en wedstrijden. Door mee te doen aan NLdoet probeert het bestuur de leden, ouders, jeugdleden en niet leden te enthousiasmeren om een dagje of dagdeel te komen helpen om de reguliere vrijwilligers wat te ontlasten.
  Het betreft diverse werkzaamheden, zowel binnen als buiten. Voor iedereen, van jong tot oud, voor iedereen is er iets geschikts te doen. Met de werkgroep inventariseert het bestuur de uit te voeren werkzaamheden. Zij maken een globale planning, zodat duidelijk is wat er gedaan kan worden.
  De Doe-dag staat gepland van 10.00 tot 15.30 uur. Er wordt gestart om 10.00 uur met een kopje koffie. Aan het eind van de middag wordt gezamenlijk afgesloten. Wie mee wil komen helpen op zaterdag 11 maart, kan zich aanmelden door een mailtje te sturen naar onderhoud@vvloenermark.nl.