Filmhuis: Living

  Arsenaal, Doesburg
  1 maart 2023
  20:00 uur tot 23:59 uur


  DOESBURG – Filmhuis Doesburg vertoont deze week drie films. Woensdag 22 februari is de film ‘Hallelujah: Loenard Cohen, a Life, a Song’ voor het laatst te zien. Donderdag 23 februari en zondag 26 februari wordt ‘De Acht Bergen’ vertoond. En op vrijdag 24 februari en woensdag 1 maart is de film ‘Living’ te bekijken in Het Arsenaal in Doesburg.

  Wegens overweldigende belangstelling is de film ‘De Acht Bergen’ nogmaals te zien op donderdag 23 en zondag 26 februari. De film gaat over de vriendschap tussen de stadse Pietro en Bruno, een jongen uit de bergen. In hun levenslange zoektocht naar geluk zwerft Pietro de wereld over terwijl Bruno trouw blijft aan zijn berg. Ondanks hun totaal verschillende levens, blijft hun vriendschap onverwoestbaar. De Acht Bergen is een ontroerende film over liefde, eenzaamheid, houvast, familie en verknochtheid aan een streek. De film start beide dagen om 20.00 uur.
  Vrijdag 24 februari en woensdag 1 maart is de film ‘Living’ te zien. De Britse gentleman Mr. Williams rouwt al enige tijd om zijn overleden echtgenote, heeft geen contact meer met zijn zoon en laat het leven aan hem voorbijrazen. Wanneer hij te horen krijgt dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft, herontdekt hij zijn levenskracht en gaat op zoek naar een manier om de wereld iets mooier achter te laten.

  filmhuis-doesburg.nl