Carnavalsfeest Dwarsliggers

  Korenmolen, Eerbeek
  17 februari 2023
  19:33 uur tot 23:59 uur


  EERBEEK – Carnavalsvereniging de Dwarsliggers uit Eerbeek maakt zich op voor het aankomend carnavalsweekend. Er is een mooi programma vol activiteiten, met de optocht dit keer op vrijdagavond.

  Het feestweekend gaat vrijdag 17 februari om 18.11 uur officieel van start als burgemeester Alex van Hedel de sleutel overdraagt aan de hoogheden van De Dwarsliggers. Daarna gaat om 18.33 uur de lichtjesparade door het dorp van start. Iedereen, jong en oud, kan hieraan meedoen met een versierde kar, fiets, wagen of rollator. Als er maar lichtjes in worden gebruikt. Er zijn prijzen te winnen voor de mooiste versiering. Via de Brahmsstraat, Beethovenstraat, Offenbachstraat, Groeneweg, Boerenstraat, Derickxkamp, Molenstraat en Kanaalweg gaat de optocht naar residentie De Korenmolen. Hier barst om 19.33 uur het feest los met DJ Henri Lammers. Ook worden dan de prijzen uitgereikt van de lichtjesparade. De entree is deze avond gratis.

  Zaterdag 18 februari wordt om 13.33 uur gestart met het Locomotiefjesbal voor de jeugd. Mickey en Minnie Mouse hebben aangekondigd langs te komen en alle kinderen mogen met hun op de foto. ’s Avonds staat er een grote carnavalsparty met DJ Robert den Brok en de Sfeermakers op het programma. Iedereen van 16 jaar en ouder is welkom. Het feest begint om 20.55 uur. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop bij Primera en Korenmolen en 15 euro op de avond zelf aan de zaal.

  Zondag gaat het feest nog even door. Dan gaat om 15.11 uur de Après Ski Party met DJ Wesley van der Kraats van start. Ook dan is de entree gratis.

  cvdedwarsliggers.com