Kindermiddag Blauwe Snep

  Dorpshuis, Drempt
  18 februari 2023
  14:11 uur


  DREMPT – Afgelopen september vierde carnavalsvereniging De Blauwe Snep haar 55-jarig jubileum. Nu staat de vereniging in de startblokken voor een mooi carnavalsweekend op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 februari.

  Prins Marvin de 1e en zijn adjudant Job en jeugdprinses Emma de 1e en haar adjudant Noor zwaaien de scepter over Sneppendorp. Woensdag 15 februari vindt de sleuteloverdracht plaats op het gemeentehuis van Bronckhorst in Hengelo. Dit keer voor het eerst samen met Carnavalsvereniging de Doldreajers uit Velswijk.

  Vrijdag 17 februari barst het feest echt los. Prins Marvin en Prinses Emma en hun gehele gevolg trappen het carnavalsweekend af bij Basisschool de Klimtoren. Ze vieren daar feest met de kinderen en leerkrachten.
  Vrijdagavond begint om 19.41 de pronkzitting in het Dorpshuis in Voor-Drempt, voor de gelegenheid omgedoopt tot Sneppennest. Het wordt een avond vol met optredens van lokale artiesten, een waar spektakel volgens de vereniging.

  Zaterdagmiddag 18 februari om 14.11 uur is het aan de kinderen van Sneppendorp om weer een geweldige middag te beleven. Onder leiding van de kindercommissie wordt weer een fantastische show aan de kinderen voorgedragen. Het thema dit jaar is Cowboys en Indianen.
  Die avond is het vanaf 20.41 uur feest. Vanaf dan zal de topformatie Curls on Fire het dak eraf spelen in het Sneppennest. De vereniging verwacht een volle zaal en een supergezellig feest.

  De zondagochtend staat altijd in het teken van het bezoek aan Hyndendaal in Hummelo, dus ook deze 19 februari. Dit doet de vereniging al jaren en de bewoners van Hyndendaal vinden het altijd geweldig als zij van een mooi programma kunnen genieten.
  Vanaf 15.11 is iedereen weer van harte welkom in het Sneppennest voor het Frühshoppen. Deze middag wordt muzikaal ondersteund door DJ Roan. Dit belooft weer een drukke en zeer gezellige middag te worden.