Kerstbomenverkoop Deurdouwers

  Dorpsstraat 41, Angerlo
  17 december 2022
  09:00 uur


  ANGERLO – Jubileumprins Werner Wiggers van carnavalsvereniging de Deurdouwers in Angerlo stak zich op dinsdag 6 december in zijn prinsenpak. Met een deel van zijn hofhouding ging hij op pad met drie kerstbomen, om deze langs te brengen op diverse plekken in het dorp.

  Allereerst hebben ze een kerstboom aangeboden aan alle kinderen en leerkrachten van basisschool De Trompetter aangeboden. Vervolgens staken de hoogheden de straat over en klopten aan bij Villa Pip om de tweedfe kerstboom aan te bieden aan de kinderen en leidsters. Op deze manier kunnen alle kinderen die in Angerlo op school of op de opvang zitten genieten van een prachtige kerstboom. Een mooie kerstgedachte van de carnavalisten.
  In de avond ging de hofhouding wederom op pad met een kerstboom. Deze werd gebracht naar Piet Roelofs, een van de oprichters van C.V. De Deurdouwers, Piet Roelofs. Met een lach, traan en mooie herinneringen werd hier de derde kerstboom aangeboden.

  Wie zelf ook een mooie kerstboom in huis wil, kan er eentje aanschaffen via de Deurdouwers. De carnavalsvierders verkopen gezaagde Nordmannen, op zaterdag 17 december tussen 9.00 en 12.00 uur aan de Dorpsstraat 41 in Angerlo. De bomen kosten 27,50 euro. Wie vooraf een boom bestelt, betaalt 25 euro. Dit kan via de facebookpagina ‘Deurdouwers Angerlo’. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan het jubileumjaar. De carnavalsvereniging viert haar 44-jarig bestaan.