Kerst op het plein

  Dorpsplein, Rheden
  10 december 2022
  19:00 uur


  RHEDEN – Zaterdag 10 december wordt Kerst op het Plein gehouden in Rheden. Dit wordt een gezellig samenzijn op het Dorpsplein bij de pomp, georganiseerd door BIZ/Centrum Rheden en scoutingvereniging Rhedense Pioniers.
  Gezamenlijk worden de lampjes ontstoken. Om 19.00 uur zet Hans Westdijk van Pannekoekhuis Strijland, de boom in het licht. Er is voor iedereen warme chocomel, koffie of thee. Kinderen kunnen hierna hun wensen in de boom hangen, zodat de kerstboom ook een wensboom wordt. Een eigen kerstbal meenemen om de boom te versieren mag ook.
  De scouting biedt op deze avond leuke én lekkere zelfgemaakte producten aan tegen een kleine vergoeding. De opbrengst hiervan komt ten goede aan het nieuwe clubgebouw. Werk aan Winkel verkoopt deze avond kerstcadeaus en het Rhejes IJshuys zorgt voor warme poffertjes. Het Rhdens Fanfare Corps en mensen van Werk aan de Winkel verzorgen de muziek. Rond 20.30 uur komt het festijn ten einde. Kerst op het Plein wordt mede mogelijk gemaakt door Pannekoekhuis Strijland, JD Security Systems, Reklamat, ORDS, Rhedens Dorpsbelang, het Rhedens Fanfare Corps, Werk aan de Winkel, Rhejes IJhuys, Plus Rheden, Schoenmakerij Rob Neijenhuis, Vrijwillige brandweer Rheden en Dieren en vele anderen.