Kerststukjes maken

  Inloophuis, Dieren
  15 december 2022
  10:00 uur


  DIEREN – Dankzij de Ik Buurt Mee!-actie kan Inloophuis Dieren dit jaar extra kerstactiviteiten aanbieden in de VrijeTijdsVleugel van het Duynhuis. Dat betekent dat er de komende weken van alles te doen is.

  De activiteiten zijn op woensdag 23 november al gestart met een sinterklaasmiddag voor de jeugd. Jongens en meisjes gingen samen aan de slag met surprises en gedichten. Zo’n vijftien leerlingen van de basisschool gingen creatief aan de slag met surprises, met lekkere chocomel en strooigoed bij de hand. Er werd veel geknutseld rondom voetbal, maar er is ook een mooie computer en make-up gemaakt. De surprises werden afgemaakt met een mooi uitgeprint gedicht.

  Nu is het tijd voor de kerstactiviteiten. Op dit moment zijn de medewerkers van het Inloophuis druk bezig om alle benodigdheden te verzamelen voor de kerstactiviteiten. Denk aan bakjes voor de kerststukjes, oase, kerstgroen, kaarsen, versieringen en ga zo maar door. Met al deze materialen wordt de komende weken gewerkt.
  Op maandag 5 december tussen 10.00 en 12.00 uur is iedereen welkom om kerstkaarten te maken. Op donderdagochtend 8 en 15 december worden tussen 10.00 en 12.00 uur kerststukjes gemaakt. Op woensdagen 14 en 21 december is het van 18.30 tot 20.30 uur tijd om kerstdecoratie en kerststukjes te maken. Op woensdagmiddag 21 december is er een activiteit voor kinderen. Van 15.30 tot 16.00 uur gaan zij een decoratie of klein kerststukje maken. Deelname aan de activiteiten is gratis en aanmelding is niet nodig. Iedereen is welkom, de medewerkers hopen vooral ook mensen te verwelkomen die het Inloophuis nog niet kennen en wel eens willen weten wat voor een activiteiten er allemaal gedaan worden.
  Meer informatie is verkrijgbaar bij Deborah via deborah@inloophuisdieren.nl of 06-38415045. Ook mensen die de activiteiten willen ondersteunen als vrijwilliger, kunnen met haar contact opnemen.