Opening expositie Thuiskomen

  Kruiskerk, Eerbeek
  6 december 2022
  10:30 uur


  EERBEEK – Van dinsdag 6 tot en met vrijdag 17 december is in de Kruiskerk te Eerbeek de dubbelexpositie ‘Thuiskomen’ te zien van An en Wim Compagne. De expositie ‘Thuiskomen’ gaat over de samenwerking van schilder An en fotograaf Wim, in hun zoektocht naar het licht, de stilte en de rust in de prachtige en soms ruige natuur van onder andere Nederland, Zweden, Noorwegen, Schotland en de Hebriden. Beiden richten hun focus op de sfeer van een landschap.
  An schildert abstracte meditatieve landschappen. Het is het gevoel van een landschap dat haar boeit en inspireert. Haar intrinsieke voorstelling van het landschap probeert zij vorm te geven door te werken met acryl en olieverf op doek of paneel. Wim fotografeert het liefst tijdens een van hun vele reizen, als het kan een landschap waar de tijd heeft stil gestaan, voor hem zijn er ‘oerlandschappen’, net zoals er oerbossen zijn.
  De expositie is, met uitzondering van vrijdag 16 december, elke dag van 13.00 tot 16.00 uur te bezoeken in de Kruiskerk in Eerbeek. De officiële opening is op dinsdag 6 december om 10.30 uur.