Pietenyoga

  Bibliotheek, Brummen
  3 december 2022
  10:00 uur


  BRUMMEN/EERBEEK – Voorlezen bij de Boekfiets, Pietenyoga en de trekking van de Spiekpietjesactie. Het staat allemaal op de planning voor zaterdag 3 december in Brummen en Eerbeek. De activiteiten zijn bedoeld voor kinderen van 3 tot 7 jaar.
  Zo komt de Boekfiets in beide plaatsen langs om nieuwe sintverhalen voor te lezen. Het verhaal van Boer Boris en een paard voor Sinterklaas wordt voorgelezen en er zijn leuke zoekplaten van Sint en zijn ondeugende Pieten. Ook worden er samen liedjes gezongen en bewogen bij de verhalen. Het wordt wel aangeraden om de kinderen warm aan te kleden, want de Boekfiets staat buiten.
  Tijdens het uur dat de Boekfiets er is, is ook de trekking van de drie prijzen voor de Spiekpieten Speurtocht. De kinderen die de afgelopen weken langs de winkeliers met Spiekpieten zijn gegaan en de goede namen hebben gevonden, maken kans op een extra prijs. Er worden namen uit de pietenmuts getrokken. De winnaars die niet bij de trekking kunnen zijn, worden gebeld met het leuke nieuws. De Boekfiets komt zaterdag 3 december tussen 10.30 en 11.30 uur naar het pleintje voor Primera Bosman in Brummen en tussen 13.00 en 14.00 uur op het pleintje voor Bibliotheek Eerbeek.
  Op dezelfde dag is er in beide bibliotheken Pietenyoga. In Brummen begint dit om 10.00 uur en in Eerbeek om 11.15 uur. Kinderen kunnen samen met een ouder aan de yogales meedoen.