Midwinterhoornwandeling

  Start: De Harmonie, Doesburg
  27 november 2022
  09:30 uur


  DOESBURG – Al jaren wordt er in Doesburg een wandeling georganiseerd door de Midwinterhoorngroep. Op zondag 27 november is dat weer het geval. Wim Wijgman, Leo Alberink en Jan Delsink, leden van de groep, hebben in de afgelopen weken twee nieuwe routes uitgestippeld door de stad en de natuur. “Men komt langs punten waar menig Doesburger geen kennis van heeft”, aldus het drietal.
  Het zijn prachtige wandelingen geworden over de oude vestigingswallen en door de oude Hanzestad.De routes zijn 7 of 15 kilometer lang en onderweg horen de wandelaars de mystieke klanken van de midwinterhoorn. Ook zijn er enkele rustpunten opgenomen, waar wat gedronken kan worden.
  De start vindt plaats tussen 9.30 en 12.00 uur bij het clubgebouw De Harmonie bij de school aan de Burg. Nahuyssingel 2A. Vanaf parkeerterrein De Bleek is er een bewegwijzering naar dit gebouw. Bij het inschrijven ontvangt men een duidelijke routebeschrijving. Kosten voor deelname bedragen 4 euro voor volwassenen en 1 euro voor kinderen tot 12 jaar.

  Foto: Jan Delsink, Wim Wijgman en Leo Alderink hebben een nieuwe route uitgezet.