Boekbespreking Mevrouw mijn moeder

  Bibliotheek, Velp
  22 november 2022
  10:00 uur


  VELP – Op dinsdag 22 november wordt er in de Bibliotheek Velp een boekbespreking gegeven over het geschenkboek van Nederland Leest: ‘Mevrouw mijn moeder’ van Yvonne Keuls. De boekbespreking is van 10.00 tot 12.00 uur en wordt georganiseerd in samenwerking met leescluborganisatie Senia.
  De boekbespreking is onderdeel van de campagne Nederland Leest. ‘Mevrouw mijn moeder’ is een met veel humor geschreven, persoonlijk en ontwapenend boek, waarin de generaties met elkaar in gesprek raken en de kunst van het ouder worden tussen de regels te vinden is. “Mijn moeder staat centraal in dit boek, dat zo prachtig aansluit bij het thema ‘Oud worden, jong blijven’. Ze weigerde naar een bejaardentehuis te gaan: ouder worden zou zij wel even op haar eigen manier doen. Er is geen groter goed dan waardig oud te mogen worden, op je eigen voorwaarden”, vertelt schrijfster Yvonne Keuls.
  Deelname aan deze boekbespreking is gratis, maar er moet wel vooraf worden aangemeld via bibliotheekveluwezoom.nl/agenda of in de Bibliotheek Velp; 026-3619003.

  bibliotheekveluwezoom.nl/nederlandleest

  Foto: Jacqueline de Haas