Vrijwilligers infomiddag

  Kasteel Rosendael, Rozendaal
  26 november 2022
  14:00 uur


  Rozendaal ROZENDAAL Kasteel Rosendael is één van de zeven opengestelde kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK). De exploitatie van de kastelen draagt bij aan de instandhouding van het bezit van GLK. De kastelen zijn erkende musea.

  Naast het binden en boeien van de bezoeker benadert kasteel Rosendael ook nieuwe doelgroepen en worden er diverse activiteiten georganiseerd. Kasteel Rosendael is een geliefde trouw- en vergaderlocatie is, maar biedt ook diverse kinderactiviteiten aan en organiseert regelmatig themarondleidingen.
  Het uitbreiden van de activiteiten in en rond het kasteel vraagt om een professionele aanpak. Het vaste team van kasteelmanager en kasteelmedewerkers wordt ondersteund door een grote groep vrijwilligers. Kasteel Rosendael is naarstig op zoek naar vrijwilligers die mee gaan draaien bij de kaartverkoop, in de kasteelwinkel, gastheren/vrouwen voor het ontvangen en begeleiden van de bezoekers in het kasteel en het verzorgen van rondleidingen in kasteel en park. Ook zoekt het kasteel vrijwilligers die kunnen ondersteunen bij de housekeeping en collectiebeheer.

  De informatiemiddag begint om 14.00 uur met een ontvangst en presentatie. Daarna volgt er een korte rondleiding door het kasteel, de winkel en de receptie. Om 15.30 uur is er nog de gelegenheid om vragen te stellen, waarna om 16.00 uur de informatiemiddag ten einde is. Aanmelden is niet verplicht, maar mag wel via rosendael@glk.nl.

  glk.nl/help-mee