Energiecafé

  Ontmoetingskerk, Dieren
  16 november 2022
  19:15 uur


  DIEREN – Op woensdagavond 16 november houdt de gemeente Rheden een energiecafé voor alle inwoners met een huur- of koopwoning in Dieren-West. Het thema is energie besparen. Er is veel informatie, een hapje, een drankje en muziek door Roos Blufpand.
  Bewoners kunnen in gesprek met buurtgenoten van de tien voorbeeldwoningen in de wijk die onlangs een energiescan hebben uitgevoerd. Er zijn experts aanwezig voor praktische tips om energie te besparen zonder grote investeringen. Ook zijn er experts die alles kunnen vertellen over grotere energiemaatregelen, zoals isolatie en dubbel glas.
  De avond wordt georganiseerd omdat Dieren-West een Wijk van de Toekomst is. De gemeente, inwoners, bedrijven en organisaties werken samen aan een duurzame en aardgasvrije wijk. Daarvoor wordt gewerkt aan een wijkplan met een praktische aanpak en projecten. Tijdens het energiecafé wordt een participatie- en projectenhoek geopend en wordt uitgelegd hoe inwoners kunnen meedenken over het wijkplan.
  Het energiecafé is in de Ontmoetingskerk in Dieren. De hapjes staan klaar om 19.00 uur. Het programma start om 19.15 uur en eindigt om 21.15 uur.