Lezing vitaal ouder worden

  Jansen & de Feijter, Velp
  8 november 2022
  20:00 uur


  VELP – Vitaal ouder worden is zo gek nog niet. Dat is de stellige overtuiging van Ester Bertholet, specialist ouderengeneeskunde in Velp. Zij geeft dinsdag 8 november een Ik buurt mee!-lezing over ouder worden bij Boekhandel Jansen & de Feijter in Velp. De avond wordt live gestreamd.
  Mensen hebben volgens Bertholet veel meer invloed op de manier waarop ze ouder worden dan de meesten zich realiseren. Bertholet licht een tipje van de sluier op over de geheimen van vitaal ouder worden. Ze vertelt over de Blue Zones, vijf regio’s in de wereld waar mensen heel gezond ouder worden, en over wat we kunnen leren van onze verre voorouders en natuurvolkeren. De lezing is interessant voor jong en oud.
  Ester Bertholet is specialist ouderengeneeskunde in Velp. Ze heeft een zelfstandige praktijk in de eerste lijn en is oprichter van ontmoetingscentrum Ons Raadhuis. Aanvang van de lezing is 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. De toegangsprijs is 5 euro om fysiek aanwezig te zijn. De lezing wordt live gestreamd. Thuis online meekijken kost 3 euro per persoon. Houders van een Gelrepas hebben gratis toegang (graag vermelden bij de aanmelding)

  www.eenpassievoorboeken.nl/activiteiten