Lezing Gerbrand Bakker

  Bibliotheek, Eerbeek
  8 november 2022
  20:00 uur


  EERBEEK – Op uitnodiging van De Boekensteun komt auteur, columnist en hovenier Gerbrand Bakker dinsdag 8 november naar de bibliotheek in Eerbeek. Bakker is een succesvol auteur. Zijn debuutroman Boven is het stil (2006) werd bekroond met de International Impac Dublin Literary Award. Deze roman is voor toneel bewerkt en werd verfilmd en in meer dan dertig landen verkocht. Ook zijn romans Perenbomen bloeien wit (2007) en Juni (2009) zijn op het toneel gebracht. Zijn roman De omweg (2010) werd bekroond met de Independent Foreign Fiction Prize en wordt nu verfilmd. Al zijn romans zijn wereldwijd vertaald. Twaalf jaar na zijn laatste roman verschijnt begin dit jaar (2022) een nieuwe roman over rouwverwerking en de onontkoombare kracht van familiebanden.
  De lezing van Bakker begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de bibliotheek in Eerbeek. In de pauze is Primera Bosman aanwezig met diverse titels van deze auteur. Bezoekers kunnen dan ook een boek direct te laten signeren door Gerbrand Bakker.
  In verband met het aantal beschikbare plaatsen is het verstandig te reserveren voor deze lezing via de website van de Bibliotheek Brummen|Voorst: www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. De entree kost 7,50 euro. Donateurs van De Boekensteun hebben gratis toegang.