Filmhuis: Top Gun: Maverick

  De Ruimte, Hummelo
  4 november 2022
  20:00 uur


  HUMMELO – Op vrijdagavond 4 november vertoont Filmhuis Hummelo de actiefilm Top Gun: Maverick. De film is te zien in Dorpshuis de Ruimte en begint om 20.00 uur.

  Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete ‘Maverick’ Mitchell, een hoofdrol van Tom Cruise, zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en ontwijkt hij promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley ‘Rooster’ Bradsaw. Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick Bradshaw, oftewel ‘Goose’. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

  In de wintermaanden vertoont Dorpshuis De Ruimte in Hummelo viermaal een mooie film onder de noemer Filmhuis Hummelo. Kaarten kosten 6 euro en zijn verkrijgbaar bij de Spar of aan de deur. Wie zeker wil zijn van een plek, kan reserveren via bestellen@dorpshuishummelo.nl.